Domaći fudbal

Luka Milivojević se vraća u reprezentaciju Srbije

fss

Fudbaler Kristal Palasa Luka Milivojević vratiće se u septembru u reprezentaciju Srbije, najavio je sportski direktor Saveza Vladimir Matijašević.

Milivojević nije igrao za “Orlove” od Mundijala u Rusiji, nakon što je javno kritikovao tadašnjeg selektora Mladena Krstajića.

U međuvremenu, došlo je do promena u FSS, stigli su novi selektor Ljubiša Tumbaković i novi sportski direktor Matijašević.

“Luka Milivojević je raspoložen, naravno, nismo se vraćali na neke teme. Hoćemo da gledamo budućnost, to je insistirao Ljubiša Tumbaković, i napravimo dobru atmosferu, predsednik je saglasan sa tim, svi smo. Sada je sve na selektoru”, rekao je Matijašević za sajt Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Srbija će 7. septembra u Beogradu igrati protiv Portugala, dok će tri dana kasnije gostovati Luksemburgu.Potom joj u oktobru sledi duel sa Litvanijom u gostima, a u novembru kod kuće protiv selekcija Luksemburga i Litvanije.

Nadamo se da će Luka ponovo zaigrati velikodušno za svoju zemlju i da ovoga puta neće biti problema sa selektorom. Napred Luka!


Facebook Komentari

baner sportuzivo

Najpopularnije vesti

Vrh