Odbojka

Odbojkaši Srbije blizu polufinala – Italija na kolenima

Odbojkaši Srbije

Odbojkaši Srbije deklasirali su selekciju Italije rezultatom 25:15, 25:20, 25:17 i došli na prag do polufinala Svetskog prvenstva.

Srbija je odigrala ubedljivo najbolju utakmicu na ovogodišnjem turniru i sada je blizu da se iz grupe J nađe u samoj završnici turnira.

Od samog starta utakmice naši odbojkaši bili su veoma koncentrisani i igrali sa velikom energijom. Srbija je posle uvodne razmene poena došla do prednosti, posle čega je proradio Aleksandar Atanasijević koji je dobio osam od svojih prvih devet napada.

Upravo ovaj momak predvodio je našu ekipu sa 19 osvojenih poena, a po 10 su meč završili Lisinac i Ivović, jednim manje od Kovačevića. Kompletni sastav nše reprezentacije odigrao je odlično večeras.

Sa druge strane, Danijele Macone je bio najefikasniji sa samo 11 poena, a Ivan Zajcev je potpuno zaustavljen. Najbolji igrač Italije je napao čak 24 puta i osvojio samo 9 poena.

Srbiju već u četvrtak čeka duel sa Poljskom, on je na programu 20.30 i već tada bismo mogli da se radujemo novom uspehu nacionalnog tima.

 

 

Facebook Komentari

baner sportuzivo

Najpopularnije vesti

Vrh