Fudbal

Poznati nam sudija Nemac Brih isključio Ronalda, a ovaj zaplakao

Kistijano Ronaldo Juventus

Ponovo u centru pažnje poznati sudija Feliks Brih

Sudija koji je Orlove izbacio sa Mondijala u Rusiji kriminalnim suđenjem, što je potvrdio i predsednik UEFA Aleksander Čeferin, na premijeri Kristijana Ronalda u Ligi šampiona, u dresu Juventusa, pokazao mu je crveni karton.

U 27. minutu Stara dama je bila u napadu, došlo je do kontakta Ronalda i štopera Valensije Murilja, Portugalac je potom prišao igraču koji je bio na zemlji, krenuo rukom ka njemu, ali čini se da nije uradio ništa vredno isključenja.

Skočili su igrači Valensije ka Brihu i njegovom pomoćniku. Usledile su konsultacije, pošto Nemac nije bio siguran šta da uradi, ali je na sugestiju kolege izvadio crveni karton i pokazao ga Kristijanu.

Ronaldo je bio u neverici, tolikoj da je zaplakao. Portugalac je dobio crveni karton, prvi nakon 154 utakmice u elitnom takmičenju.

Nijedan ugao kamere nije dao odgovor šta se desilo.

Kristijano Ronaldo je uplakan napustio “Mestalju”, nakon što je na svom debiju u dresu Juventusa u Ligi šampiona, dobio direktan crveni karton. Fotografije Ronalda su obišle svet i svakako obeležile prvo kolo Lige šampiona.

Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo napustio teren u suzama/Foto:Tanjug/AP/Alberto Saiz/Mondo.rs

Facebook Komentari

baner sportuzivo

Najpopularnije vesti

Vrh