Domaći fudbal

“Radonjić spreman za Norvešku”

Nema panike u stručnom štabu reprezentacije Srbije posle operacije u predelu prepona Nemanje Radonjića. Iako su mnogobrojni beogradski portali juče objavili da fudbaler Olimpik Marseja zbog oporavka neće biti u konkurenciji za utakmicu Norveška – Srbija, to jednostavno – nije tačno jer je istina upravo suprotna – onakva kakvu je u utorak za Sportski žurnal otkrio Ljubiša Tumbaković, selektor naše reprezentacije:

– Radonjić je operisan, ali će sigurno biti u konkurenciji za sastav ekipe u Oslu – rekao nam je Tumbaković nekoliko sati posle hiruškog zahvata na mladom fudbaleru.

Sličnu priču je ponovio i Vladimir Matijašević. Direktor reprezentacije za Sportski žurnal potvrdio je reči Ljubiše Tumbakovića i dodatno pojasnio:

– Radonjić je operisan u Minhenu, sve je prošlo kako treba. Danas stiže u Beograd, a već od sutra počeće terapije u Beogradu i program oporavka kod profesora Andreje Milutinovića – rekao nam je Matijašević.

Direktora FSS pitali smo i da li postoji bojazan da Radonjić ipak ne bude spreman za martovske utakmice Srbije…

– Već od nedelje Radonjić bi trebalo da počne i da trči. Za dve, najduže tri nedelje, uključiće se u pun trenažni proces u Marseju. Do 26. marta Radonjić će biti potpuno spreman – zaključio je Matijašević.

Autor: Sportskizurnal

Facebook Komentari

baner sportuzivo

Najpopularnije vesti

Vrh